Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde Yalova’yı temsil eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), sezonun son haftasında Ordu’da oynayacağı maçın 1 Haziran tarihine alınmasının ardından, federasyona karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesi için başvuruda bulunacak.


2013-2014 Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren YOSK, son haftada deplasmanda Ordu Belediyesi Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, A Milli Takım kampı nedeniyle Ordu BESK-YOSK arasında oynanan maçın tarihini 1 Haziran olarak açıklamıştı. Ancak Yalova’da tekrarlanacak belediye başkanlığı seçimleri nedeniyle YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, maçın ertelenmesi için federasyona başvuru yapacaklarını söyledi.

1 Haziran'da Yalova’da yerel seçimlerin yapılacağını vurgulayan Erkoç, “Ligin son haftasında Ordu ile deplasmanda oynayacağımız maçın tarihini federasyon, 1 Haziran olarak belirledi. Milli Takım kampından dolayı bu haftaki bütün karşılaşmalar ertelendi. Bizim müsabakamız da 1 Haziran’a ertelendi ancak Yalova’da tekrarlanacak olan belediye başkanlığı seçimlerinden dolayı Ordu ile oynayacağımız karşılaşmanın daha ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’na başvuruda bulunacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA