Fetih Kupası Wado-ryu Karate Şampiyonası’nda Madalyalar Sahiplerini Buldu

Fetih Kupası Wado-Ryu Karate Şampiyonası’nda bugün yapılan müsabakaların ardından dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.


Bahçelievler Engelliler Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya İstanbul İl Dernekler Müdürü Eyüp Dursun Ergün, Karate Federasyonu yetkilileri, çok sayıda antrenör, sporcu ve sporcu yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından düzenlenen seremonide şampiyonaya katılan kulüpler yer aldı. Seremoninin ardından dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

ERGÜN: “GENÇ SPORCULARIN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”
Ödül töreninin ardından İHA’ya özel açıklamalarda bulunan İstanbul İl Dernekler Müdürü Eyüp Dursun Ergün, amatör branşlarda başarılı olabilmek alt yapının önemine vurgu yaptı. Ergün, “Ülkemizde sporun geleceği açısından bu gençlerin, çocukların başarısı bizleri gururlandırıyor. Ülkemizdeki spor tesislerinin gelişkinliği, çocuklarımızın bu konudaki özverili gayretleri, ülkemizdeki spor okullarındaki artış, her yönüyle ülkemizin spora verdiği önemin bir göstergesi. Gerek devlet büyüklerimiz, gerek siyasilerimizin bu konuda gösterdiğimiz ilgi ve alaka da takdire şayan. Güzel bir etkinlik. Bu yaşta spora başlamak ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

ÇEVİK: “ŞAMPİYONAYA TOPLAMDA 444 SPORCU KATILDI”
İstanbul Karate İl Temsilciliği Kulüpler Temsilcisi Erol Çevik de, “Şampiyonada 12 spor kulübü yer alıyor. Uşak’tan Çanakkale’den gelen sporcularımız var. Toplamda 444 sporcu katılımı mevcut. Çok güzel maçlar oldu. Bu şampiyonaya katılan sporculara, antrenörlere ve ailelerine de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA