Şiirler Engelsiz Yürekler İçin Okunacak

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi tarafından desteklenen ‘Şiirde Engel Yok’ isimli etkinlik 25 Mayıs Cumartesi günü Sultanahmet Meydanı Antik Tiyatro'da yapılacak.


Kasım Alper Özdemir'in semazenler eşliğinde şiirler okuyacağı ve engelli çocuklara da şiirler okutacağı etkinlikte İstanbul Özürlüler Merkezi İSOM Mehteran takımı da mini bir konser verecek. Etkinlik saat 18.00'da başlayacak.

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi Başkanı Nezahat Kalaycı, "Buradaki amacımız engeli kardeşlerimizin ve arkadaşlarımızın hayata şiirin güzelliğinden bakmaları. O yüzden bu etkinliği önemsiyor ve destekliyoruz" dedi.

Etkinliğin sanat yönetmeni Yeditepe Engelliler Kulübü Başkan Vekili Müslüm Söyler ise, “Soma'daki acı olaydan sonra böyle manevi bir ortamda manevi bir etkinlikte engel tanımayanlar için hazırladığımız bu programın ikincisini düzenliyoruz. Başta Fatih Belediye Başkanımız Mustafa Demir olmak üzere etkinliğimize manevi desteklerinden dolayı değerli iş adamlarımız Kadir Bıyıklı ve Yaşar Karakalle'ye de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA