Kardemir Karabükspor'da Transfer Çalışmaları

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, yeni sezonda kadrolarının iskeletini koruyarak, teknik heyetin görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.

Gölbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer komitesinin, transfer dönemi olmasa da çalışmalarını ara vermeden yürüttüğünü anlattı.
Sezon boyunca belirlenen bazı futbolcuları izlediklerini ve transfer döneminde de kendileri ile görüşerek transferi gerçekleştirmeye gayret ettiklerini anlatan Gölbek, şöyle konuştu:
"Hep söylüyoruz. Günü kurtarmak için değil en az 5 yılı kurtaracak kadroya sahip olmalıyız diye. Bundan hareketle öncelikle genç oyuncular üzerinde duruyoruz. Geçtiğimiz sezonda bu genelde böyle oldu. Birçok genç oyuncuyu kadromuza kattık. Yeni sezon için kadromuzun iskeletini koruyarak teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarına hız vereceğiz. Teknik ekibimizin belirlediği hem yurt içinde hem de dışında bir çok oyuncu var. Zamanı geldiğinde kendileri ile görüşeceğiz."

Kaynak: AA