Aydınspor 1923 Transfere 800 Bin Tl Bütçe Ayırdı

Aydınspor 1923’ün yeni yönetimi gelecek sezon için kolları sıvadı.

Mevcut kadroyu korumayı planladıklarını açıklayan başkan Şahin Kaya, 6 nokta transferi için 800 Bin TL bütçe ayırdıklarını belirtti.

Aydınspor 1923 yeni yönetimi basın mensupları ile bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta yapılan kongrede kulübün başına geçen Şahin Kaya ve ekibi ilk iş olarak sözleşmesi biten Mustafa Ceviz ile anlaşmaya varırken, yardımcılarını da Serkan Bilen, Mehmet Yılmaz ve kaleci antrenörlüğünü Mehmet Varlıer’ın yapacağı açıklandı.

Hoca ile yapılan görüşmenin ardından transfer harekatına başlatan Başkan Kaya şuana kadar iki oyuncu ile ön anlaşma yaptıklarını Galatasaray’dan Emre Can içinde görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Sezonu tamamlayan kadroyu korumayı planladıklarını kaydeden Şahin Kaya, “Federasyona başvuran oyuncularımızın alacakları konusundaki sıkıntıyı en kısa sürede çözeceğiz. Haziran sonuna kadar bu kulüpten kimsenin alacağı kalmayacak. Oyuncularla yaptığımız görüşmelerde takımdan ayrılmak istemediklerini öğrendik. 5 veya 6 nokta transferi ile play off’a oynamayı planlıyoruz. Ama esas hedefimiz 4-5 yıl içerisinde süper lige yükselmek. Şuanda ateşten bir gömlek giydiğimizin farkındayız. Bunun içinde hata yapmamaya çalışıyoruz” dedi.

AHMET KESİM KONYA YOLCUSU
Aydınspor 1923 defansının vazgeçilmez ismi olan Ahmet Kesim yuvadan uçuyor. Galatasaray’dan transfer edilen ve 2 sezondur siyah beyazlı formayı giyen Ahmet Kesim ile Torku Konya ve Eskişehirspor’un ciddi anlamda ilgilendiğini doğrulayan Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Şahin Kaya, oyuncunun transfer için izin istediğini açıkladı.

Özellikle Konya’nın Ahmet ile yakından ilgilendiğini belirten Başkan Kaya, Ahmet’in yerini doldurması için Galatasaray’dan Emre Can ile görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Aydınspor 1923 forması ile 73 maça çıkan Ahmet Kesim rakip fileleri 7 defa havalandırdı.

Diğer yanda takımın başarılı isimlerinden Umut Kaya, Uğur Arslan Kuru ve Gürcan Gözüm’e teklifler olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA