Yalovalı Yıldızlar, Alanya’dan 3 Puanla Döndü

Türkiye Özel Sporular Spor Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Özel Sporcular Futbol Ligi, dördüncü hafta oynanan maçlarla geride kaldı.

Yalova Özel Yıldızlar Takımı, Antalya deplasmanında Alanya Özgün Kardelen’i 5-1 mağlup ederek puanını 6’ya çıkarttı

Alanya Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesinde Soma’da yaşanan maden faciası dolayısıyla bir dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, sporcular sahaya siyah bant takarak çıktı. Yalova Özel Yıldızlar Takımı, karşılaşmaya çok iyi başlayarak ilk 10 dakikada Yiğit ve Fuhat’ın golleriyle 2-0 öne geçti. Bu gollerin ardından Yalova ekibi Tarık ile skoru 3-0 yaparken, ilk yarının da skorunu belirledi. Karşılaşmada dakikalar 35’i gösterdiğinde Alanya ekibi skoru 3-1’e getirdi. Maçın 43. dakikasında gol perdesini açan Yiğit, bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin 2 takımını 4-1 öne geçirdi. Maçın 52. dakikasında Ramazan’ın güzel pası sonucu Fuhat plase golü ile 5-1’e getiren Yalova ekibi maçı bu skorla tamamlayarak 3 puanın sahibi oldu.

Yalova Özel Yıldızlar Kulübü Başkanı ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Fatih Olğun, "Alanya’dan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Umarım özel sporcularımız Yalova’da hak ettiği ilgiye ve sevgiye en kısa zamanda kavuşur” dedi.

Yalova Özel Yıldızlar Kulübü, 31 Mayıs 2014 tarihinde ligin güçlü rakiplerinden Kocaeli Yaşam Koçluğu Spor Kulübü ile 3. hafta erteleme maçında deplasmanda mücadele edecek.

Kaynak: İHA