Antalya Rixos Spor Erkek Masa Tenisi Takımı Türkiye 1. Ligi’ne Yükseldi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun 2013-2014 faaliyet programında yer alan Türkiye Profesyonel Masa Tenisi 2. ligi 4. Etap müsabakaları, Gaziantep Şahinbey Spor Salonu’nda 16-18 Mayıs tarihleri arasında yapıldı.


Antalya Rixos Spor Masa Tenisi Takımı tarihinde ilk kez mücadele ettiği Türkiye 2. Ligi’nde 16 takım arasından 2. olarak, Türkiye 1. Ligi’ne yükseldi. 2. Lig 4. Etap maçlarında takım kaptanı Kürşat Çavuşoğlu, İsmail Hakkı Özçelik, Dinç Türeray ve Tufan Yalçın’dan oluşan Rixos Spor Masa Tenisi Takımı, 7 maçını da kazanarak 1. lige çıkma başarısı gösterdi.

Antalya Rixos Spor, ilk olarak 26-28 Nisan 2013 İzmir’deki terfi ligi ve 11-12 Haziran 2013 Gaziantep’teki terfi ligi final müsabakalarında dereceye girdi ve 2013-2014 sezonunda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı. Antalya Rixos Spor Mayıs 2014’de 1. lige çıkma başarısı gösterdi.

ÇAVUŞOĞLU: “AZİM VE FEDAKARLIĞIN ZAFERİ”
Takım kaptanı Kürşat Çavuşoğlu, sporcular olarak kendi ceplerinden para harcayarak takımı buraya getirdiklerini belirterek, “Aslında bu azim, inanç ve fedakarlığın zaferiydi. Herkes çok onurlu bir mücadele verdi. Biz üzerimize düşeni, daha doğrusu bize yakışanı yaptık. Yapmayanlar utansın. Antalya Rixos Spor Kulübü, Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi’ne çıkarak büyük başarı elde etmiş oldu ve Antalya’nın 1. ligdeki takım sayısını üçe çıkardı. Antalya’ya hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA