Yardımcı antrenör krizi!

Beşiktaş'ta yerli yardımcı antrenör konusu netlik kazanmadı

Siyah beyazlı takımda yeni sezon öncesi Slaven Bilic'in teknik heyetine Türk bir antrenör dahil edilmesi planlanmıştı.

Futbol direktörü Önder Özen, bu durumla ilgili olarak Beşiktaş'ın eski futbolcularından İlhan Mansız ile görüşmüş ve Hırvat teknik adamın yardımcısı olması konusunda fikir birliğine varmıştı. İlhan'ın yanı sıra takımın eski kaptanlarından İbrahim Üzülmez'in de adı teknik heyette görev alması yönünde alınmıştı.

Ancak 24 Haziran'da toplanarak sezon hazırlıklarına başlayacak olan siyah beyazlılarda teknik direktör Bilic, ekibine dahil olması beklenen Türk antrenör konusuna sıcak yaklaşmıyor. Dün basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Hırvat teknik adam, Türk antrenör konusu ile ilgili soruya 'Bu benim karar vereceğim bir durum' cevabını vermekle yetinmişti.

Bilic'in İlhan Mansız hakkında yorum yapmaması ve teknik ekibine kendisinin karar verecek olmasını vurgulaması akıllarda soru işareti bıraktı. Hırvat teknik adamın yeni sezona şu anki ekibi ile devam etmek istediği öğrenilirken, yeni bir ismin takıma dahil edilmesi uzak bir ihtimal olarak gözüküyor.

Siyah beyazlı yönetim, İlhan Mansız'ı teknik ekibe dahil ederek hem tecrübeli bir ismin takım içinde bulunmasını, hem de yurt dışında doğan futbolculara yardımcı olmasını amaçlıyordu.