İnegölspor Kulübü'nde Olağan Genel Kurula Doğru

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor Kulübü'nde, eski yöneticilerden Yücel Demir, 30 Mayıs Cuma günü yapılacak olağan genel kurulda başkan adaylığını açıkladı.

Demir, düzenlediği basın toplantısında, geçmiş dönemlerde İnegölspor'da ve amatör kulüplerde yöneticilik yaptığını hatırlattı.
Kulübün, genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu ifade eden Demir, şunları söyledi:
"İnegölspor'da 2011 yılında yönetici olarak görev yaparken Yalova'ya futbolcu izlemek için gittiğimde trafik kazası geçirerek, görevimden ayrılmak zorunda kaldım. Şimdi neden aday olduğuma gelirsek, İnegölspor özünü, eski vizyonunu kaybetti. Altyapılara uzun zamandan bu yana destek verilmiyor ve oyuncu yetişmiyor. İnegölspor'un 1984 ruhunu tekrar yaşatmak için adayım. Ben ve arkadaşlarım bordo beyaz bayrağı tekrar dikmek ve eski ruhunu yaşatmak için adayız. Yeni Cengizleri, Mutluları, Ayhanları, İsmailleri yetiştirmek için adayız. Ben ve arkadaşlarım, 'Ben değil, biz olarak' takım ruhuyla hareket edeceğiz."
Başkanlığa seçildiği takdirde teknik direktörlük için Bursaspor'un ve milli takımın eski oyuncularından Beyhan Çalışkan ile anlaşacaklarını dile getiren Demir, "Ben ve arkadaşlarım, aday olurken ilk önce Bursalı hocalarla çalışma prensibi aldık. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarda İnegölspor'a uyum sağlayacak deneyimli teknik adam eski Bursasporlu ve milli futbolcu Beyhan Çalışkan'da karar kıldık. Kendisiyle yaptığımız görüşmede de seçildiğimiz takdirde göreve getireceğimizi söyledik" diye konuştu.

Altyapılarda yıllardan bu yana akademik liglere katılamadıklarına dikkati çeken Demir, sözlerini şöyle tamamladı:
"Oyuncu kalitesi bakımından hep düşüş yaşadık. Bir türlü üst gruplara oyuncu çıkartamadık. Göreve geldiğimiz takdirde, bütün altyapıları Beyhan Çalışkan hocamıza bağlayıp, onun koordinatörlüğünde, 3 yıllık bir süreçte bu grupları ayağa kaldırmayı düşünüyoruz. Bizim hedefimiz genç ve dinamik bir ekip oluşturarak, liglerde İnegölspor'un adını yine altın harflerle yazdırmak olacaktır."

Kaynak: AA