'Üçü Bir Arada'

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, aynı sezonda üç kupa birden kaldırmanın mutluluğŸunu yaşŸıyor.

Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nın ardından Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi finalinde Fenerbahçe Grundig'i geçerek mutlu sona ulaşŸan Halkbank, tarihinin en başŸarılı sezonunu geçirdi.
Ligde 6. şŸampiyonluğŸuna ulaşŸan başŸkent ekibi, CEV şžampiyonlar Ligi'nde de final oynayarak, voleybolun kulüpler düzeyinde en üst seviyedeki organizasyonunda Türkiye'ye ilk madalyasını kazandırdı.
Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın oyuncuları, yorucu ama başŸarılarla dolu geçen sezonun ardından yaşŸadıkları mutlulukları AA muhabirine anlattılar.
BaşŸkent temsilcisinin ve milli takımın oyun kurucusu Emre Batur, şŸampiyon kadroyu kuran kulüp başŸkanı Selahattin SüleymanoğŸlu'nun büyük bir işŸ başŸardığŸını söyledi.
Batur, SüleymanoğŸlu'nun dünya yıldızlarıyla Türkiye'nin en kıymetli oyuncularını bir araya getirdiğŸini belirterek, "ǜç kulvarda mücadele ettik. Zor bir sezon geçirdik ama mutlu bitirdik. Süper Kupa, Türkiye Kupası ve lig şŸampiyonluğŸu. Kolay yakalanabilecek bir başŸarı değŸil" dedi.

Avrupa şŸampiyonluğŸunu şŸanssız bir şŸekilde kaçırdıklarını dile getiren Batur, bu başŸarılarda Bulgar antrenör Radostin Stoytchev'in de önemli paya sahip olduğŸunu ifade etti.

Batur, Stoytchev'in takımı çok iyi çalışŸtırdığŸını ve maçlara iyi hazırladığŸını vurgulayarak, üç kupanın kazanılmasında emeğŸi geçen herkese teşŸekkür etti.

- "Herkes görevini iyi yaptı"
Halkbank'ın Bosna Hersek asıllı Yunan smaçörü Mitar Tzourits ise çok iyi bir ekip olduklarının altını çizdi.
"Kulüp başŸkanı Selahattin SüleymanoğŸlu'na kadar herkes görevini iyi yaptı ve üç kupayı kazandık" diyen Mitar, başŸarının kolay gelmediğŸine işŸaret etti.
Mitar, "Kimi zaman iyi oynadık, kimi zaman kendimizi aşŸtık. Sahada herkes birbirinin yardımına koşŸtu ve üç kupalı bir sezon geride kaldı. Hayatımın en çok gurur duyacağŸım anlarını burada yaşŸadım, asla unutmayacağŸım" diye konuşŸtu.

- "Tüm kupalar kıymetli"
Brezilyalı pasör Raphael Oliveira da iyi bir sezonu geride bırakmanın tadını çıkardıklarını belirterek, "Evet, başŸarılı olduk. iyi bir sezon geçirdik ve üç kupa kazandık. Kupaların her biri birbirinden kıymetli" ifadesini kullandı.
Tüm takımın teşŸekkürü hak ettiğŸini kaydeden Oliveira, "Ben böyle durumlarda biraz daha farklı düşŸünüyorum. Bu insanlar neden burada birlikte? Bence bunun bir anlamı var. Tanrının yardımı ve iyi çalışŸmamızın karşŸılığŸı olarak şŸampiyonluğŸa ulaşŸtık" değŸerlendirmesinde bulundu.

- "Dünya yıldızlarıyla ter döktük"
Halkabank'ın bir diğŸer oyuncusu Can AyvazoğŸlu ise çok iyi isimlerden kurulmuşŸ bir takım olduklarını vurguladı.
AyvazoğŸlu, dünya yıldızlarının takıma kazandırıldığŸına dikkati çekerek, şŸunları söyledi:
"Bu kadroyu oluşŸturan başŸkanımız Selahattin SüleymanoğŸlu ve yöneticilerimize teşŸekkür ediyorum. Daha önce televizyondan izlediğŸimiz voleybolun dünya starlarıyla aynı soyunma odasını paylaşŸtık, aynı sahada ter döktük. Bizim için unutulmaz bir sezon ve anı oldu. Bunun yanında herkes çok çalışŸtı, sahada elinden geleni yaptı. Sonuç ortada, üç kupa halinde duruyor. Bu sonuçla, Türk voleybol tarihine geçtiğŸimizi düşŸünüyorum."
 

Kaynak: AA