A Milli Futbol Takımı'nın Yaz Kampı

2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri hazırlıklarını 18 Mayıs-3 Haziran tarihlerinde Avrupa ve ABD'de yapacağı kamplarla sürdürecek A Milli Futbol Takımı, Kosova, İrlanda Cumhuriyeti, Honduras ve ABD ile özel maç oynayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, A Milli Takım, 18 Mayıs Pazar günü Le Meridien Hotel Etiler'de toplanacak ve 20 Mayıs'ta Priştine'ye hareket edecek. Mitroviça kentindeki Adem Jashari Olimpik Stadı'nda oynanacak Kosova-Türkiye müsabakası 21 Mayıs Çarşamba TSİ 19.00'da başlayacak. A Milli Takım, 22 Mayıs'ta Dublin'e geçecek ve 25 Mayıs Pazar günü TSİ 20|00'de Aviva Stadyumu'nda İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaşacak.
Kampın Avrupa ayağını 26 Mayıs'ta tamamlayarak aynı tarihte Dublin'den ABD'nin District of Columbia eyaletinin Washington kentine hareket edecek A Milli Takım, bu ülkedeki ilk maçında 29 Mayıs Perşembe günü Honduras'la karşılaşacak. RFK Stadyumu'ndaki mücadele 30 Mayıs Cuma günü TSİ saat 03.00'te başlayacak.
Ay-yıldızlı ekip, bu maçın hemen ardından New Jersey eyaletinin Jersey City kentine geçecek ve 1 Haziran Pazar günü son maçında ABD ile karşılaşacak. Harrison şehrinde bulunan Red Bull Arena'daki mücadele TSİ 21.00'de başlayacak.
A Milli Takım kafilesi, 2 Haziran akşamı İstanbul'a hareket edecek ve ertesi sabah Türkiye'de olacak.

Kaynak: AA