Sheılla Castro Vakıfbank’ta

Türkiye Şampiyonu VakıfBank, dünyanın en iyi voleybolcuları arasında gösterilen Brezilyalı yıldız Sheilla Castro’yu kadrosuna kattı.

Brezilyalı milli pasör çaprazı Sheilla, gelecek sezon VakıfBank forması altında büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi.


VakıfBank, dış transferde Hollandalı yıldız Robin de Kurijf’un ardından ikinci hamlesini dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Sheilla Castro’yu kadrosuna katarak gerçekleştirdi. Sheilla, İstanbul'da olmanın bile kendisini heyecanlandırdığını belirtti.

SHEILLA: “ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU’NU KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUM”
VakıfBank’a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Sheilla Castro, “Kariyerimdeki tek eksik olan Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu kazanmayı çok istiyorum. Tabi bununla birlikte Türkiye’deki şampiyonluk serimizi de devam ettirmek için çalışacağım. İstanbul’da olmak dahi beni heyecanlandırıyor. Sezonun bir an önce başlamasını ve arkadaşlarımla birlikte sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum” dedi

Sheilla, ayrıca takımdaki İtalyan oyuncu Costagrande ile daha önce de birlikte oynadıklarını ve yeniden bir araya gelecekleri için mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

DEMREN: “GÜÇLÜ, ENERJİK VE İSTEKLİ BİR TAKIM KURMAK İSTİYORUZ”
VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren ise yeni sezonda kurmak istedikleri kadronun parçalarının yavaş yavaş takıma katıldıklarını belirterek, “Güçlü, enerjik ve istekli bir takım kurmak amacıyla transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Robin de Kruijf’un ardından Brezilya’nın dünyaca ünlü yıldızı Sheilla Castro ile anlaştık. Kendisinin kariyeri hem bireysel hem de takım başarılarıyla dolu. VakıfBank’a katacağı çok şeyi olduğuna inanıyoruz. Sheilla gibi bir dünya yıldızını takımımıza kazandırmaktan ve onu Türk voleybolseverlerine seyrettirecek olmaktan dolayı mutluyuz" diye konuştu.

İmza töreninin ardından gün boyunca İstanbul turu yapan ve Türk mutfağıyla tanışan Castro, tarihi yarımada ve boğazdan çok etkilendiğini, burada yaşadığı sürece sık sık İstanbul’u dolaşacağını söyledi.

1983 doğumlu Sheilla Castro, önümüzdeki sezon dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank forması giyecek. Kariyerinde birçok başarısı bulunan Brezilyalı yıldız, son olarak geçtiğimiz yıl ülkesinde lig şampiyonluğuna ulaşırken, Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda da takımıyla ikincilik elde etmişti. Pasör çaprazı olarak görev yapan Castro, 2002 yılından bu yana Brezilya Milli Takımı formasını da giyiyor.

Kaynak: İHA