Foça Belediyespor'un Minikleri Şampiyon

Foça Belediyespor U 11 Futbol Takımı, Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 4'lü futbol turnuvasında şampiyonluk kazandı.


Foça Belediyespor U 11'leri, Altınordu Futbol Kulübü/Menemen spor okulu takımını 4-2 ve Galatasaray Spor Kulübü/Aliağa spor okulu takımını 6-2 yenerek, şampiyonluğa ulaştı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Günü'nde gerçekleşen çok anlamlı dostluk turnuvasına; Aliağa Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü, Altınordu Futbol Kulübü/Menemen spor okulu, Foça Belediyespor U 11 Futbol Takımı ve Galatasaray Spor Kulübü/Aliağa spor okulu takımları katıldı.

Foça Belediyespor U 11 Futbol Takımı, oynadığı güzel futbol ve centilmenliği büyük beğeni kazandı. 2003-2004 doğumlu minik futbol yıldızları, çalışmalarının karşılığını, turnuva şampiyonu olarak aldı.

Foça Belediyespor U 11 Futbol Takımı, Foça Belediyespor Kulübü altyapı antrenörlerimiz; Engin Kale, Erol Çetin, Şencan Bayır ve Murat Yakar yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Foça Belediyespor Kulübü altyapısında yetişen gençlere, çok kapsamlı futbol bir eğitimi uygulanıyor ve iyi birer sporcu olarak yetişmeleri sağlanıyor. U 11, U13, U15, U 17 ve U 19 yaş gruplarında çalışmalar yapan altyapı spor okullarında, Foça ve tüm beldeleri ile köylerinden gelen genç sporculara, ücretsiz futbol eğitimi veriliyor.

Kaynak: İHA