Fener istedi Kasımpaşa aldı!

Kasımpaşa yeni sezon için ilk hamlesini Eren Derdiyok ile yaptı! Haber ise Almanya’dan geldi.

Sezona büyük beklentilerle başlayan ve kısa sürede zirvede kendisine yer bulan Kasımpaşa, sezonun geri kalanında üst üste puan kayıplarıyla hedeflerinden uzaklaşırken, ligi de 6. sırada tamamlayabildi. Ancak lacivert-beyazlılar, yeni sezonda daha iddialı olacağını golcü transferi ile kanıtladı.

Kariyerini Hoffenheim’da sürdüren Türk asıllı İsviçreli oyuncu Eren Derdiyok’un Kasımpaşa ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Adı yıllardır İstanbul’un dev kulüpleri ile anılan Derdiyok’un şehrin daha yeni sezonda 5 takımından biri olacak Kasımpaşa'ya transfer olduğunu ise Hoffenheim’ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile ortaya çıktı.
''1 Temmuz’dan itibaren Eren Derdiyok, Hoffenheim’dan ayrılarak, Kasımpaşa için oynayacaktır'' ifadesinin yer aldığı açıklamada golcü oyuncunun sözleşmesinin bitimine 2 yıl olduğu bilgisi de verildi.

Old Boys ile başladığı profesyonel kariyerinde sırasıyla Basel ve Bayer Leverkusen formaları da giyen Eren Derdiyok, 2012 yazında Hoffenheim’a katıldı. Ancak 25 yaşındaki oyuncu, beklentilerin altında kalan performansı sonrası 2013-14 sezonunu eski takımı Bayer Leverkusen’de kiralık olarak geçirdi ve sadece 1 gole imza atabildi.

Transferin detayları henüz net olarak açıklanmazken, Kasımpaşa'nın golcü futbolcuyu satın alma opsiyonu ile kiraladığı ifade edildi.