Köşk Belediyespor Korfbolde Sevindirdi

Köşk Belediyesi’nin sponsor olduğu ve Köşk Belediyespor ismiyle kurulan korfbol takımı Ankara’da düzenlenen Korfbol Büyükler Türkiye Şampiyonası’nın ilk gününden galibiyetle ayrıldı.


Cebeci Spor Salonu’nda oynanan maçta grubun iddialı ekiplerinden Okan Üniversitesi ile karşı karşıya gelen Köşk Belediyespor müsabakanın ilk devresinde rakibi karşısında etkili bir mücadele ortaya koyarken rakibin seri hücumlarına da engel olamayarak skor farkını açamadı ve ilk yarıyı 7-6 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında adeta sahada fırtına gibi esen Aydın ekibi, çok iyi bir mücadele ortaya koydu ve maçı 23-13 kazanan taraf oldu.

Grupta favori olarak gösterilen Köşk Belediyespor şampiyonada yarın ise saat 11:30’da yine aynı salonda, ilk maçta Marmara Üniversitesispor’a 19-13 yenilen Yıldız Teknik Üniversitesispor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-yeşilliler bu maçı da kazanmaları halinde gruptan çıkmayı garantileyerek 21 Mayıs 2014’te sona erecek olan şampiyonada final grubu mücadelelerinde yer alma şansını yakalayacak.

Karşılaşma sonrasında ortak bir açıklama yapan Köşk Belediyespor takım oyuncuları “Öncelikle kısa bir süre önce Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı olanlara da acil şifalar dileriz. İlk maçımızda farklı bir skorla galip gelmek mutluluk verici. Umarız yarın ki maçtan da galip gelerek gruptan çıkmayı garantilemiş oluruz. Hedefimiz olan Türkiye şampiyonluğuna adım adım ilerlemek ve şampiyonluk kupasını alarak Aydın’ımıza ve Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç’a hediye etmek istiyoruz” dediler.

Kaynak: İHA