Türkiye Korfbol Şampiyonası Ankara’da Başladı

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Korfbol Şampiyonası, 16-20 Mayıs 2014 tarihleri arasında Ankara Cebeci Spor Salonu’nda başladı.


Son yıllarda hem yurt içinde hem de yurt dışında elde edilen başarılarla büyük bir ivme kazanan Korfbol’da, Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanıyor. 5 gün boyunca devam edecek müsabakalara çeşitli illerden 8 takım katılıyor. İki gruptan oluşan turnuvada A grubunda Kocaeli Üniversitesi Spor Kulübü, Ankara Üniversitesi Spor Kulübü, Altınelspor, Üsküdar Salacak, B grubunda ise Marmara Üniversitesi Spor Kulübü, Köşk Belediyesi, Okan Üniversitesi Spor Kulübü ve Yıldız Teknik Üniversitesi Spor Kulübü yer alıyor. Gruplarında ilk ikiye girenler daha sonra diğer grubun son ikisiyle çapraz eşleşme şeklinde karşılaşacak. 20 Mayıs Salı günü ise finallerle birlikte ödüller verilecek.

Geçtiğimiz yılın Türkiye Şampiyonu olan Marmara Üniversitesi Korfbol Takımı, bu yıl da iddiasını sürdürürken tüm takımlar dereceye girebilmek için mücadele veriyor.

Kaynak: İHA