Medical Park Ordu’dan Örnek Sponsorluk

Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ve beraberindeki hastane yöneticileri ‘Engelliler Haftası’ dolayısıyla Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği’ni ve Türkiye Görme Engelliler Yüzme Şampiyonası’nda birinci olan Tuğçe Aktaş ile Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda üçüncü olan Özen Kontaş’ı ziyaret etti.


Hastane yöneticileri, Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Vedat Yavuz, Spor Antrenörü Yadikar Erkan Çömlek ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Vedat Yavuz yaptığı konuşmada, Ordu’da son yıllarda engelliler adına özellikle görme engelliler için olumlu yönde gelişmeler olduğunu belirterek, “Bu ilerlemeler sonucunda artık görme engelli vatandaşlarımız daha bağımsız ve daha mutlu yaşam sürebilmektedir. Bu anlamda sporcularımız Tuğçe Aktaş ve Özen Kontaş aldıkları madalyalar ile bizleri çok gururlandırdılar” dedi.

Engelli vatandaşlarımızın normal bir hayat sürmelerinin ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün olabileceğini söyleyen Genel Müdür Murat Kalafat ise, ”Çeşitli engellerine rağmen hayata sımsıkı sarılan kardeşlerimizin bu başarıları bizleri kurum olarak çok mutlu etmiştir. Bu başarı, engelli sporcularımıza gerekli destek verildiğinde neler başarabileceklerini gösteren en büyük kanıttır. Bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmek için bu iki başarılı sporcumuzun sağlık sponsorluğunu üstleniyoruz. Tüm engelli vatandaşlarımızın ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nı kutlarız. Hastane olarak sadece bu haftada değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

Ordu Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Vedat Yavuz, Medical Park’ın Tuğçe Aktaş ve Özen Kontaş’ın sağlık ihtiyaçlarında yanlarında olacaklarını belirtmesi ve sağlık sponsoru olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, “Medical Park Ordu’nun bu hareketinin birçok kuruma ve kuruluşa örnek olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA