Kayseri'den Kısa Kısa

Vali Orhan Düzgün, Süper Lige yükselen Şekerspor Güreş Takımını kutladı.

Vali Düzgün, Şekerspor Güreş Takımı'nın Ankara'da yapılan final müsabakalarında önemli bir başarıya imza atarak Süper Lige yükselmesi nedeniyle, Şekerspor Başkanı Hüseyin Akay'ı telefonla arayarak, güreşçileri ve teknik kadroyu tebrik etti.
Düzgün, Başkan Akay'a güreş branşında da Kayseri'nin Süper Lig'de temsil edilecek olmasından duyduğu memnuniyeti ileterek, yönetim başta olmak üzere antrenörler ile sporcuları başarılarından dolayı kutladı.
- Karaman'dan Büyükkılıç'a ziyaret
Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Kulübü Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.
Karaman, burada yaptığı konuşmada, takımlarının ligde kamasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Büyükkılıç ise Kayseri Erciyesspor ligde kalmasının kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, ''Ligde kalma bizleri olduğu kadar bütün Kayserilileri de mutlu etmiştir. Bunda en büyük pay kulüp başkanımız Ziya Eren ile birlikte size aittir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ligden düşerek bizleri üzen Kayserispor takımımızın da gelecek sezon daha güçlü bir kadro ile layık olduğu Süper Lige yeniden yükseleceğini ümit ediyorum'' dedi.

- Soma'daki maden faciası
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Soma'daki maden faciası dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.
Çolakbayrakdar, mesajında, Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen elim kazada, çok sayıda işçinin hayatını kaybetmesinden derin bir üzüntü duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Göçük altında kalan kardeşlerimizin, sağ salim çıkarılmasını diliyoruz. Bunu sağlamak için yapılan çalışmaların biran önce güzel haberlerle sonuçlandırılmasını candan temenni ederiz. Kazada hayatlarını kaybeden madenci kardeşlerimize şahsım ve dernek üyelerimiz adına Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabır, yaralılara da acil şifalar dilerim.''

Kaynak: AA