Çaykur Rizespor'da Elazığspor Maçı Hazırlıkları

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde, teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Yeşil-mavili ekip daha sonra yarı sahada taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi.
Çalışmaya, izinli Oboabona, Viera, Mutumba, Kıvanç Karakaş ile sakatlıkları bulunan Engin Baytar, Hurşut Meriç, Cernat, Sercan Kaya ve Hakan Bektaşoğlu katılmadı.
Antrenman öncesi, Özel İdare Spor'un altyapısında oynayan sporcular, futbolcuları ziyaret etti.
- "Hedefimiz ligde kalmaktı"
Tütüneker, gazetecilere yaptığı açıklamada, 12 hafta boyunca ligde iyi bir iş başardıklarını belirterek, "Hedefimiz ligde kalmaktı. Bunu da iyi bir şekilde başardığımızı düşünüyorum. Burada en büyük başarı futbolcularımızdadır. 12 haftada ortaya güzel bir mücadele koydular. Bizim 40 civarında bir puana ihtiyacımız vardı. Sahamızda Elazığspor ile oynayacağımız son maçı kazandığımız takdirde bunu da yakalamış olacağız" dedi.

Başkan Metin Kalkavan ile görüştüğünü ve gelecek sezon da Çaykur Rizespor'da kalma düşüncesini kendisine ilettiğini vurgulayan Tütüneker, şöyle devam etti:
"Gelecek sezon Çaykur Rizespor'da devam etmek istiyorum. Hafta içinde İstanbul'da başkan Metin Kalkavan ile görüştüm ve hiçbir sıkıntı yok. Yönetimle aramızda hiçbir problem yok. Başkan kalmamı istiyor, ben de istiyorum. Bir sorun ve sıkıntı olacağını sanmıyorum. Lig sona erdikten sonra önümüzdeki hafta bir kez daha görüşüp anlaşma sağlayacağımızı düşünüyorum."
Takımın defans oyuncusu Ahmet Görkem Görk ise ligde kalarak çok güzel bir iş başardıklarına işaret ederek, "Bir futbol takımı olarak sadece kendimizi ve yönetimi değil bir şehri temsil ediyoruz. Şehir de bizden başarı istiyordu, biz de bunu gerçekleştirdik. Ben uzun yıllar Elazığspor'da oynadım ve kaptanlık yaptım. Eski takımımın ligden düşmesine üzüldüm. Önümüzdeki yıl Elazığspor'a kendi liglerinde başarı diliyorum. Çaykur Rizespor olarak gelecek sezon çok daha iyi yerde olacağız" diye konuştu.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'un Elazığspor'un karşısına Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Sezer Özmen, Ahmet Görkem Görk, Ali Adnan, Kağan Söylemezgiller, Koray Altınay, Sylvestre, Lualua, Liban Abdi ve Deniz Kadah muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor

Kaynak: AA