Medical Park Antalyaspor'da, Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de, sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak Medical Park Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki antrenmana Enoh, Insa, Hakan Arıkan, Isaac ve İbrahim Dağaşan katılmadı. Antrenmanda takımla koşu yapan Giray, sonrasında salonda çalıştı.
Futbolcular hafif koşunun ardından top kontrolü ve pas çalışması yaptı. Futbolcular, antrenmanı yarı sahada maç ile tamamladı.
Fuat Çapa, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligi 3 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un zorlu bir rakip olduğunu ifade eden Çapa, maçtan sonra gelecek sezon Medical Park Antalyaspor'dan ayrılacak futbolcular olduğunu ve bu son karşılaşmada yıllardır kader birliği yapan futbolcuların birbirlerine olan saygılarını göreceklerini dile getirdi.
Sakat oyuncuları olduğunu belirten Çapa, "Sakat oyuncularımızın yanı sıra kafasında soru işareti olan arkadaşlarımız var. Onları bugün ve yarın belirleyip, artık 16, 15, 14, kaç oyuncu kalırsa onlarla en iyi şekilde Antalyaspor'u temsil etmeye çalışacağız. Bu maçtan sonra da artık önümüze bakacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA