Kocaeli Judo Karması İkinci Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu judoculardan oluşan Kocaeli Judo Karması Samsun’da Türkiye ikincisi oldu.


Samsun'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen 16 ilden 102 erkek 101 bayan toplam 203 sporcunun katıldığı Judo Anadolu Yıldızlar Ligi Finallerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün sporcularının da yer aldığı Kocaeli Karması erkeklerde Türkiye ikincisi oldu. Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda erkeklerde üç birincilik, iki üçüncülük geldi.

Kocaeli Erkek Judo karmasında Ömer Kemal Aydın, Ümit Özdemir ve Umalt Demirel şampiyon olurken, Cihan Kadir Dalkılıç ve Turan Karasoy ise üçüncü oldu. Bayanlarda takımlarda altıncı olan Kocaeli karmasında Neşe Yeşilkaya ikinci, Songül Ayyıldız, Beyza Çetinkoz ve Beyza Özdemir üçüncü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Müsabakalar esnasında Kocaeli karmasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un gelecek vaad eden judocularından 38 kiloda Berzan Titiz önde götürdüğü maçın son dakikasında dirseğinin üzerine düşerek talihsiz bir sakatlık geçirdi. Maça devam edemeyen sporcu hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontroller sonucu dirseğinde doku zedelenmesi ve çatlak oluştuğu öğrenilerek ilk tedavisi yapıldı.

Kaynak: İHA