Hentbol

2014 Avrupa Hentbol şžampiyonası grup elemelerinde 4. Grup'ta İspanya ve Hollanda ile karşŸılaşŸacak A Milli Bayan Hentbol Takımı 19-24 Mayıs'ta İzmir'de kamp yapacak.

Grupta oynadığŸı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 mağŸlubiyet alan ve 3. sırada bulunan Türkiye, 11 Haziran LJarşŸamba günü Ankara'da İspanya'yı konuk ettikten sonra gruptaki son maçını 15 Haziran Pazar günü deplasmanda Hollanda ile oynayacak. Bu müsabakalar için 19 Mayıs Pazartesi günü İzmir'de toplanacak A Milli Takım, ilk etap çalışŸmalarını 24 Mayıs Cumartesi gününe kadar sürdürecek.
Ay yıldızlı ekip, ikinci etap çalışŸmalarını 27 Mayıs-5 Haziran'da İzmir'de, üçüncü etabı ise 8-14 Haziran tarihlerinde arasında Ankara'da gerçekleşŸtirecek.
Teknik direktör Hikmet Vurgun yönetimindeki 20 kişŸilik milli takım kadrosunda şŸu oyuncular yer alıyor:
Derya TınkaoğŸlu, Nur Ceren Akgün, Didem HoşŸgör, Betül Yılmaz, Fatma Ay, LJağŸla Yılmaz, Gülsüm Güleçyüz, Yasemin şžahin (MuratpaşŸa Belediyesi), Merve Toker, Yeliz Yılmaz, Neriman Sevgilican (Maltepe Belediyesi), Neslihan YakupoğŸlu, Perihan TopaloğŸlu (ArdeşŸen Gençlik), Yasemin Güler, Esin SağŸdıç, Sibel Karameke, Aslı İskit (İzmir BüyükşŸehir Belediyesi), Merve Adıyaman (ǜsküdar Beleidyesi), Ece ǖztokat (Konak Belediyesi), Sara Keçeci (Danimarka).
 

Kaynak: AA