Aydınspor 1923'te, Kulüp Başkanlığına Şahin Kaya Seçildi

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'te, kulüp başkanlığına iş adamı Şahin Kaya seçildi.

Kulüp tesislerinde yapılan olağan genel kurula, 85 üye katıldı.

Kulübün gelir ve gider tablosu okunurken, başkan adaylığından çekilen eski yönetici Fatih Dereli, yönetimin ibra edilmemesi gerektiğini belirtti.

Dereli, kulübün 4 milyon 200 bin lira civarında borcu olduğunu ifade ederek, "Bu yönetime kulüp 450 bin lira civarında bir borçla devredilmişti. Pasif borçlarla birlikte 5,5 milyon lira borç ortaya çıkıyor. Bu genel kurul belki Aydınspor 1923 genel kurul üyelerinin kendi aralarında seçebileceği son genel kuruldu, onu kaybettik. Bu borcu ibra etmeyelim. Bu borç tarafsız kurumlar tarafından incelensin" diye konuştu.

Genel kurulda, kulübün kişilere ait olan borçlarının 2 milyon 386 bin TL olduğu açıklandı. Aydınspor 1923 Kulübü'nün yeni dönemdeki tahmini bütçesi ise 5 milyon 125 bin TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.
Tek listenin yer aldığı genel kurulda, kulüp başkanlığına Şahin Kaya seçildi.
Aydınspor 1923'ün üst liglerde mücadele etmesi için ellerinden gelen tüm fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirten Kaya, "Başkan adayı çıkmadığı için kulübü sahipsiz bırakmamak adına bu ateşten gömleği arkadaşlarımızla giymeye karar verdik. Bu kulübün kayyuma devredilmesine gönlüm razı olmadı" dedi.

Şahin Kaya başkanlığındaki yönetim kurulunda, Süha Bayırlı, Mahmut Aydın, Yüksel Macaroğlu, Metin Çetin, Özgür Keskin, Metin Başaran, Polat Bora İçel, Altan Güney, Hüseyin Yıldız, Bülent Aytürk, Deniz Battal, Kaya Özcan, Günday Kurnaz ve Emin Kaya yer aldı.

Kaynak: AA