Trabzonspor, Soma’daki Maden Ocağında Hayatını Kaybeden İşçiler İçin Saygı Duruşunda Bulundu

Trabzonspor’da teknik heyet ve futbolcular Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen olayda hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşunda bulundu.


Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmanda düz koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışan bordo-mavililer daha sonra çift kale maç yaptılar. Antrenmana izinli olan Bamba ve Onur katılmazken, Henrique, Janko, Bosingwa ve Aykut Demir salonda çalıştı. Özer Hurmacı ise takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra MR çekilmek üzere hastaneye gitti. Bordo-mavili teknik heyet ve futbolcular antrenmanın ardından Manisa’nın Soma ilçesindeki bir maden ocağında meydana gelen olayda hayatını kaybeden işçiler için saygı duruşunda bulundular.

Öte yandan, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Bağacık köyünde yaşayan ve aileleri gibi fanatik Trabzonsporlu olan 15 öğrenciden sonra aynı köyden yetişkinlerden oluşan 45 kişilik bir grup daha Trabzon'a gelerek, bordo-mavili kulübü ziyaret etti.

Kaynak: İHA