Torku Konyaspor’da Eskişehirspor Hazırlıkları

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


Kulüp tesislerinde teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Ardından futbolcular gruplar halinde ayak tenisi oynadı. Daha sonra serbest koşu ve açma-germe hareketleriyle antrenman tamamlandı. Antrenmana izinli olan Aliaksandr Hleb katılmazken, Elvis Kokalovic takımdan ayrı çalıştı

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

İç sahada 3-0 yendikleri Kayserispor maçında kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür eden Bakkal, “Belki iyi oynadığımız gözükmese de, usta ayakların devreye girmesiyle 3-0 net bir skorla kazanıp bu takımın ve şehrin beklentisi olan ligde kalmayı başardığımız için mutluyum ve gururluyuz. Ligin bitimine bir hafta kala Konyaspor gelecek yıl Süper Lig’de mücadele etme hakkını kazanmış oldu. Zaten geldiğim günde hedef buydu, ligde kalmaktı” dedi.

Bakkal, Eskişehirspor’u yenerek puanlarını 44’e çıkarmak istediklerini ve yeni sezonda iyi bir takım oluşturacaklarını ifade ederek, “İnşallah son maçımızda Eskişehir’de iyi oynayıp puanımızı 44 yapıp devam etmek istiyoruz. Hleb’e izin verdik, bakıldığında çalışan bir kadro var. Son hafta olmasına rağmen çalışıyoruz. Amacımız ligi en iyi yerde, en iyi derece ile bitirmek. Ligde kalmak bir geçiş dönemidir, bundan sonrası ligde kalmak çok önemli. İyi kararlar verip, iyi adımlar atıp, Konya şehrine yakışan bir takımı oluşturup, yeni stadımızla hedefli bir takım ortaya çıkarmak gerekiyor. Hatalarımızı görüp değerlendireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA