Kocaelili Kavas, Slovenya'dan Madalya İle Döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı Masa Tenisçisi Neslihan Kavas, Slovenya’da yapılan şampiyonada bireysel oyunlarda bronz, takımlarda altın madalya kazandı.


Türkiye Bedensel Engelliler Masa Tenisi Milli Takımımız, Slovenya'da düzenlenen Masa Tenisi Açık Şampiyonası'nda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Slovenya'nın Lasko kentinde 6-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcularından Neslihan Kavas’ın’da aralarında yer alığı millilerimiz kazandıkları başarılarla adeta organizasyona damga vurdu.

Bireysel müsabakalarda Abdullah Öztürk dördüncü klasta altın madalyanın sahibi olurken, dokuzuncu klasta Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün başarılı milli masa tenisçisi Neslihan Kavas ve dördüncü klasta Nesim Turan bronz madalya kazandı. Bireysel oyunlarda gösterdikleri başarıyı takım halinde de yineleyen millilerimiz, Neslihan Kavas, Ümran Ertiş ve Cansu Demir'den oluşan takımımızla altın madalya kazandı. Bu sonuçların ardından Bedensel Engelliler Milli Takımımız şampiyonayı 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalyayla tamamladı.

Kaynak: İHA