Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil Açıklaması

Spor Toto 2. Ligi'nde cuma günü oynanacak olan Bandırmaspor-MKE Ankaragücü play-off müsabakası öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, galibiyet beklediklerini belirterek, taraftardan destek istedi.


Hafta sonu ligin son maçını evinde MKE Ankaragücü ile oynadıklarını hatırlatan Gülmezgil, "Taraftarımıza pazar günü oynanan maçta yaptıkları coşkulu tezahürattan ve takıma verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Cuma günü oynayacağımız play-off mücadelesinde de taraftarımızı stada bekliyoruz. Bu maçta da centilmence tezahürat yapmalarını istiyoruz" dedi.

Taraftarlardan maç esnasında kötü tezahürat yapmamalarını isteyen Gülmezgil, kötü tezahürat yüzünden ceza almak istemediklerini söyledi.

Yönetim kurulu olarak Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine içinde olduklarını, maça gelecek öğrenciler için deniz tarafındaki kale arkasını açacaklarını kaydeden Gülmezgil, öğrencilere bilet fiyatlarının 1 TL, diğer taraftarlara ise her zamanki gibi 5 TL'den satılacağını bildirdi.

Kaynak: İHA