Adana Demirspor Yönetim Kurulu'ndan Açıklama

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un yönetim kurulu, sezon boyunca takımı yalnız bırakmayan taraftara teşekkür ederek, en kısa sürede Spor Toto Süper Lig’e yükselmek için gerekli adımların atılacağını belirtti.


Adana Demirspor yönetim kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2013-2014 futbol sezonunun 43 puan ile 13. sırada tamamlandığı hatırlatılarak, tüm sezon boyunca desteğini esirgemeyen taraftara teşekkür edildi. Açıklamada, kulübün 2014-2015 futbol sezonunda Spor Toto Süper Lig’e yükselmesi adına ciddi bir yapılanma sürecine girmesinin kaçınılmaz olduğunun aşikar olduğu belirtilerek, şunlar aktarıldı:
“Bu süreçte kulübümüzün sadece sportif olarak değil, kurumsal olarak da yapılandırılması, her alanda profesyonellerce yönetilmesi, kısa ve uzun vadeli planlamalar yapılarak ivedilikle hak ettiği başarıyı yakalaması hedeflenmektedir.

Mevcut olumsuzlukların futbol kamuoyu kadar bizlerde farkındayız. Ancak en zor gününde ciddi bir fedakarlık yaparak almış olduğumuz sorumluluğu iyi niyetimizle en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Adana Demirspor sadece Adana şehrinin değil tüm Türkiye'nin en önemli kulüplerinden birisidir. Bu yeniden yapılanma sürecinde, tüm spor sohbetlerinde Adana Demirspor' un gerçek yerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu ifade eden ve kurumsallaşmaya çok önem veren yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Sözlü' nün hem şehrimiz hem de kulübümüz Adana Demirspor adına büyük bir şans olduğunu düşünmekteyiz.

Bizden ve takımımızdan desteğini hiç bir zaman esirgemeyen büyük taraftarımızın bu desteğinin hep sürmesini diliyor, en kısa sürede camiamız adına gerekli adımlar neler ise atılacağını tüm futbol kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.”

Kaynak: İHA