Alex sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex De Souza şampiyonluk kutlamalarında yaşanan olaylar sonrası sessizliğini bozdu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şampiyonluk töreninde "Alex de Souza" tezahüratları sonrasında yaptığı çıkış sonrası Brezilyalı yıldız sessizliğini Twitter'da hesabından bozdu.

Alex, twitter hesabından yazdığı mesajda;

"13-14 sezonundaki harika katılımınızdan dolayi hepinizi tebrik ederim. Bugün sadece bir taraftarım. Başkan ve futbolun emekçilerine tebrikler"
ifadelerini kullandı.

KİMSE F.BAHÇE'DEN ÜSTÜN DEĞİL

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamasında kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşması sırasında bazı taraftarların tavrının kendilerini üzdüğünü söyledi.

FBTV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, başkan Yıldırım'ın kutlamalarda konuşma yaptığı sırada tribünlerdeki bir grubun provokatif tezahüratları sonrası yaşanan gerginliği değerlendirdi.

Belözoğlu, stattaki organizasyonun çok güzel olduğunu belirterek, "Orada sahaya çıkışımızdaki organizasyon, taraftarlarımızın bize ve başkanımıza yaptıkları sevgi gösterileri çok güzeldi. Başkanımızın konuşma yaptığı esnada yaşanan hadise için şunu söyleyebilirim, biz futbolcu grubu olarak, yaşanan bu olaydan son derece kırgınız. Herkesin tabii ki bir görüşü olabilir ama bütün takım arkadaşlarımda kutlama bittikten sonra da bu kırgınlık ve üzüntü vardı. Bunu herkesin bilmesini isterim. Biz çok büyük bir aileyiz. Bence her şeyin bir zamanı var. Bu tepkinin yeri değildi. Üzüldüğümüzü ve kırıldığımızı açıkça bilmelerini isterim" diye konuştu.

"ALEX'İN ÜZERİNDEN BİR YIPRATMA OLDUĞUNU SÖYLEMEK İSTERİM"
Kişiler üzerine yoğunlaşmak istemediğini kaydeden sarı-lacivertli futbolcu, "Alex, çok değerli ve büyük bir oyuncuydu. Benim de kaptanlığımı yaptı. Ben de onun ikinci kaptanıydım. Bir gün biz de yerimizi başkalarına bırakacağız. Burada kim olursa olsun kimse Fenerbahçe'den üstün değildir. İsmimizde Fenerbahçe olduğu için insanlar bizlere teveccüh gösteriyorlar. Ben doğru zaman olmadığını düşünüyorum. Alex'in üzerinden bir yıpratma olduğunu söylemek isterim. Biz çok kırıldık. Orada bizim emeğimiz var. 2-3 senedir yaşadığımız süreçler var. Kimlerin çok büyük sıkıntılar yaşadığını bu kulübün içindeki herkes biliyor. Bu kulübe ait olduğumuzu ve kendimizi bu kulübe ait hissettiğimizi herkesin bilmesini isterim" dedi.

"FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUKLAR BİR BAŞKA OLUYOR"

Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli forma altında da şampiyonluk yaşamanın farklı bir duygu olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe'de daha önce de şampiyonluk sevinci yaşadığını hatırlatan tecrübeli futbolcu, "Futbolcu olarak sezonu şampiyon tamamlamak önemlidir ancak Fenerbahçe'de şampiyonluklar bir başka oluyor. Bunu burada yaşayan tüm futbolcular biliyor. Tesisten başlayan atmosfer ve güzel organizasyon, meşhur caddedeki ambiyans... Oraya gelip bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü herkese gösterdik. Herkesin güzel bir gece geçirdiğini umut ediyorum" ifadelerini kullandı.