Kurtar Kaybetti, Denizli Bir Puanla Yetindi

Azerbaycan Topaz Premier Ligi'nde Güvenç Kurtar'ın çalıştırdığı Revan Bakü, Neftçi takımına 2-1 yenilirken, teknik direktörlüğünü Mustafa Denizli'nin yaptığı Hazar Lenkeran ise Simurg ile 2-2 berabere kaldı.

Revan Bakü, ligin 35. haftasında 3. sırada bulunan Neftçi takımına konuk oldu. Bakü İsmet Gayıbov Stadı'nda oynanan maçı evsahibi takım 2-1 kazandı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kurtar, son zamanlarda şanssız olduklarını, bugün de şanssız bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Bazı önemli oyuncularının sakat oldukları için maça çıkamadığını bildiren Kurtar, o oyuncuların oynamaları halinde karşılaşmayı kazanabileceklerini kaydetti.

Hakemin maçta çok hata yaptığını, birkaç pozisyonda rakibe kart göstermediğini söyleyen Kurtar, "Ligin bitimine bir hafta kaldı. Mücadelemizi sona kadar sürdüreceğiz" dedi.

Mustafa Denizli'nin takımı Hazar Lenkeran ise Simurg takımına konuk oldu. Zakatala Şehir Stadı'nda oynanan maç 2-2 berabere sonuçlandı. Bakü'de bulunan teknik direktör Denizli'nin yerine takımın başında Oğuz Çetin yer aldı.
Basın toplantısında konuşan Çetin, ligin son haftalarında maça çıkmanın kolay olmadığını, sezon boyu biriken yorgunluğun etkisini gösterdiğini söyledi.

İstedikleri gibi oynayamadıklarını belirten Çetin, "Buraya gelirken yenilmemeyi hedeflemiştik. Önümüzdeki hafta da son maçımızı kazanarak, sezonu galibiyetle kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

10 takımın yer aldığı ligde 6. sırada bulunan Hazar Lenkeran puanını 46'ya çıkartı. 22 puanı bulunan Revan Bakü ise 9. sıradan son sıraya geriledi.

Kaynak: AA