Emniyet'ten, Erciyesspor'a Başarı Dileği

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ''Kayseri Erciyesspor’un Spor Toto Süper Ligde kalması bitime bir hafta kala kesinleşmiştir.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü olarak, Kayseri Erciyesspor’a önümüzdeki yıl Spor Toto Süper Ligde başarılar dileriz'' denildi.
Açıklamada, ''11.03.2014 tarihinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumunda Kayseri Erciyesspor-Bursaspor takımları arasında Spor Toto Süper Lig müsabakası oynanmıştır. Müsabaka saat 19.00’da normal olarak başlamış ve 1-1 sona ermesi neticesinde, Kayseri Erciyesspor’un Spor Toto Süper Ligde kalması bitime bir hafta kala kesinleşmiştir.

Müsabaka öncesinde yapılan arama ve kontroller sırasında 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanunun 12/b bendinde belirtilen “Stadyumlara Sokulması Yasak Olan Maddeler (Torpil)” sokmaya çalışan (1) taraftar hakkında adli işlem yapılmıştır.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü olarak, Kayseri Erciyesspor’a önümüzdeki yıl Spor Toto Süper Ligde başarılar dileriz'' ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA