Tarsus İdmanyurdu'nda Sevinç

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, Pendikspor ile 0-0 berabere biten maçın ardından ligde kalan Tarsus İdmanyurdu'nda sevinç yaşanıyor.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık AA muhabirine yaptığı açıklamada, kümede kalma başarısı gösteren futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti.
Sezon boyunca sıkıntı ve olumsuzluklar yaşadıklarını, bu sorunlar nedeniyle kümede kalma mücadelesi vermek zorunda kaldıklarını belirten Akdağcık, sezonun son maçında aldıkları bir puanla küme düşmekten kurtulduklarını kaydetti.

Böyle sıkıntıları yaşamamaları gerektiğini dile getiren Akdağcık "Aslında böyle sıkıntılar yaşamamalıydık. Cumhuriyetle yaşıt olan kulübümüzün kümede kalma değil, şampiyonluk mücadelesi vermesi gerekir. Ancak futbolda bunlar istemesek de oluyor" dedi.

Tüm olumsuzluklar ve sıkıntıların bundan sonra yaşanmaması dileğinde bulunan Akdağcık, "Bunun için Tarsus halkının manevi desteğinin yanı sıra maddi desteğine de ihtiyacımız var. Tarsus İdmanyurdu gibi bir takıma en az PTT 1. Lig yakışır" diye konuştu.

Kaynak: AA