İbrahim Hacıosmanoğlu, Anneler Günü Dolaysıyla Trabzon Huzurevi'ni Ziyaret Etti

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Anneler Günü' dolayısıyla Trabzon Huzurevi'ni ziyaret etti.


Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, '11 Mayıs Anneler Günü' dolaysıyla zorlu Galatasaray maçı öncesi Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşıp ellerini öpen Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çiçek verip çeşitli hediyeler takdim etti. İbrahim Hacıosmanoğlu'nu karşısında gören yaşlılar, dua edip başarılar diledi.

Ziyaret çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoglu, annelerin çok temiz ve sağlıklı bir ortamda yattığını belirterek, "İnsan ziyaret ediyor ama bazen ettiğine de pişman oluyor. Düşünüyorum bir evlat annesini nasıl böyle bırakıp da evinde böyle rahat yatabiliyor. Allah o tür evlatları ıslah etsin. Biz de seneler önce bir anneler gününde annemle birlikte hastane yatıyorduk. Orada kalan anneler zor şartlar altında kalıyor diye o dönemin yetkilisiyle kavga etmiştim. Bugün de Trabzondayız ve anneler günü asıl ziyaret edilmesi gereken anneleri ziyaret edelim, onların duasını alalım. Gelip de gördükten sonra dünyadaki diğer faktörlerin hiçbir anlamı kalmıyor. Cennet annelerin ayakları altında. Keşke bizim annemiz burada kalanlardan daha ağır hasta olsa da biz onu alıp baksak. Yeter ki yanımızda olsun. Anneler kutsaldır. Onları sağlıklarında böyle huzur evlerinde değil de, huzur bulacakları evlatların yanında olur. İnanın hem bu dünyada hem de öbür dünyada çok şey kazanırlar" dedi.

"AYSAL CEZALI OLMASINA RAĞMEN NEZAKET GÖSTERDİ"
Hacıosmanoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynayacakları Galatasaray maçı öncesi sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ile birlikte buluştukları dostluk yemeğiyle ilgili olarak ise şunları söyledi:
"Trabzonspor'dan zamanında, Galatasaray'a çok oyuncu geldiğini ve bu manada Trabzonspor'un Galatasaray'dan her zaman bir alacağı olduğunu söylüyor ama bizden alanlara değil, bizim veriş şeklimize bakmamız lazım. Futbolun bir eğlence olduğunu ve o bilinçle herkesin birbiriyle dostane geçinmesi gerektiğini, olmaz ise olmazın sportif başarı değil, ahlak olduğunu yerleştirmemiz lazım. Biz Anadolu takımlarına ve diğer takımlara geleneksek hale getirdiğimiz maç öncesi dostluk yemeği daveti veriyoruz. Bu davetimize cezalı olmasına rağmen nezaket gösterdi ve geldi. Biz de kendisine teşekkür ettik. Bütün kulüplerle aynı dostluk çerçevesinde münasebetlerimizi geliştirmek istiyoruz. Anadolu takımları Trabzonspor'u bir ağabey olarak görüyorlar ve bizden çok şeyler bekliyorlar. Hem saha da hem saha dışında, onlara da öncülük edeceğiz" diye konuştu.

Maçla ilgili söylenecek çok fazla bir şey olmadığını vurgulayan Hacıosmanoglu, "Artık söz sırası oyuncularda" ifadesini kullandı.

Trabzon Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş ise ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşekkür etti

Kaynak: İHA