Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde (TKB2L) şampiyonluğunu dün garantileyen Edirnespor, kupasını aldı.

Edremit Spor Salonu'nda düzenlenen "altılı final" karşılaşmalarının son gününde Edirnespor, İçel Üniversitesi'ni 72-66 yendi.
Ligde 2013-2014 sezonu şampiyonluğunu dün garantileyen Edirnespor, İçel Üniversitesi galibiyetinin ardından kupasına kavuştu. Edirnespor'a kupasını, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka takdim etti.
- "Şampiyon Olduk Be Ya"
Kupa törenine "Şampiyon olduk be ya" yazılı tişörtlerle çıkan Edirnespor'un sporcuları, şampiyonluk anısına potanın filesini kesti.
Basketbolcular, şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla "selfie" pozu vererek paylaştı.
Edirnespor Genel Menejeri Engin Gönültaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, zorlu bir sezon geçirdiklerini ve sonunda başardıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çok çalıştıklarını belirten Gönültaş, "Çok inandık, kenetlendik ve takım olarak buraya geldik. Takım, son müsabakalarda şampiyonluğa inandı ve sonunda şampiyon olduk. Bu şampiyonluğu, tüm Trakya halkına ve Edirne'ye armağan ediyoruz. Bu şampiyonlukta büyük emeği geçen başkanımız Murat Boyacıoğlu'na ve buraya gelip bizi destekleyen tüm Edirneli taraftarlarımıza da sonsuz teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

- Ormanspor, TKBL'ye yükseldi
Öte yandan, bugün yapılan diğer maçta As Osmaniye Gençlik'i 70-62 yenen Ormanspor, ligi 2. sırada tamamladı ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne (TKBL) yükseldi.

Kaynak: AA