Maçın Ardından

PTT 1. Lig takımlarından İçel İdmanyurdu'nun teknik direktörü Yılmaz Vural, Orduspor ile oynadıkları play-off yarı final ilk maçıyla ilgili, "Deneyimimizi bu maçta iyi kullandık. Herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı" dedi.

Vural, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki etaplı karşılaşmaların büyük önem taşıdığını, bu nedenle, gol yedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Maça şansız başladıklarını ancak daha sonra oyuncuların bu şansızlığı kırdığını anlatan Vural, şöyle devam etti:
"Gol yemeden kazanmak istiyorduk ama olmadı. Şu an bir adım öndeyiz. İki ayaklı maçlar kolay değildir. Ordu'da finale taşıyan sonucu umarım alırız. Deneyimimizi bu maçta iyi kullandık. Herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Sonuç olarak galip bir takımız. Umarım bunu finale taşırız."
Vural, İçel İdmanyurdu'nun Süper Lig'e çıkamaması halinde büyük sıkıntılar yaşayacağını vurgulayarak, kendilerine verilen desteğin sürmesini istedi.
- Orduspor cephesi
Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara da taraftarlara güzel bir maç izlettiklerini belirterek, karşılaşmanın başında golü bulduklarını söyledi.

Basit iki gol yediklerini anlatan Özkara, "Oyuncularımın oynadığı oyundan çok memnunum. Bol pozisyon bulduk, buradan çok farklı bir sonuçla da ayrılabilirdik. İki ayaklı maçlarda deplasmanda atılan gol çok önemli. Çok sayıda pozisyona giren oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Özkara, Ordu'da taraftarlarla bütünleşip finale yükselmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA