Bostanlı Esnafından Başkan ve Kulübe Tam Destek

Bostanlı Çarşı Sevgi Yolu esnafı, Karşıyaka Belediye Başkanı ve Bostanlıspor Kulübü için dev bir pankart asarak, Hüseyin Mutlu Akpınar ve Bostanlıspor'a başarı dilediler.


Bostanlı Sevgi Yolu içinde ve etrafındaki esnafların bir araya gelerek yaptırdığı dev pankart Egemen Kahvesi’yle, Midyeci Ahmet'in arasına asıldı. Büyük ilgi gören pankartı, Karşıyaka Belediye Başkanlığına rekor oyla seçilen Hüseyin Mutlu Akpınar ve son yıllarda çeşitli spor branşlarında Türkiye çapında başarılı sonuçlar alan, son olarak da basketbolda Bölgesel ve 3. Ligde büyük başarı gösteren, ancak 2. Lig kapısından dönen Bostanlıspor'a ithaf ettiklerini ifade eden Sevgi Yolu esnafları, "Her zaman başkanımız ve kulübümüzün yanındayız. Başkanımıza her an ve tam destek vereceğiz. Kulübümüz için de her gerekirse yapacağız" dedi.

Bostanlıspor Yönetimi, pankarttan haberlerinin olmadığını, gördükleri an şaşırdıklarını ancak mutlu olduklarını ifade ederek, başkan ve kulübe sahip çıkan esnafa teşekkür ziyaretine gideceklerini söyledi.

Kaynak: İHA