Aydınspor 1923'te Dereli, Adaylık İçin Çalışıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’ün olağan genel kurulu öncesi kulübün eski yöneticilerinden Fatih Dereli, başkan adaylığı için çalışmalara başladı.


Dereli, aday olması için Aydınspor 1923’ün net borcunu bilmesi gerektiğini söyledi.

Aydınspor’da uzun yıllar futbol oynayan, Aydınspor 1923’te de iki yıl görev yapan Dereli, adaylık için çalışmalara başladığını açıkladı.

Aydınspor 1923’ün net borcunu öğrenemediğini belirten Dereli, “Aydınspor 1923’ün kişilere olan borç listesini öğrendik. Ancak,resmi kurumlara ve futbolculara olan borçlarını öğrenemedik. Bu borçları, kulübün şu anki yönetimi açıklamalı. Açıkçası bu borcu öğrenmeyi bekliyoruz” dedi.

Aday olması halinde Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu’na projelerini sunacağını ifade eden Dereli,”Kulübün aktif ve pasif borçlarını bilmemiz gerekiyor. Valimiz ve Belediye Başkanımıza projelerimizi kabul ettirdikten sonra kendi tesislerine kavuşmuş, 5 yılda Süper Lig’i hedefleyen bir kulüp olmayı hedefleyeceğiz. Aydınspor 1923’e kalıcı gelir sağlamak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Aydın’daki bir çok kesimden destek aldığını ifade eden Dereli, destek aldığı isimleri daha sonra açıklayacağının altını çizdi.

Kaynak: İHA