Nazilli Belediyespor Yönetiminden Onursal Başkan Alıcık'a Ziyaret

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un yöneticileri, Nazilli Belediye Başkanı ve aynı zamanda Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık'ı ziyaret etti.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka ve yönetim kurulu üyeleri tekrar belediye başkanlığını kazanan kulübün onursal başkanı Haluk Alıcık'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, halkın seçimlerle Nazilli'nin geleceğini belirlediğini ifade ederek, "Başkanımız geçtiğimiz beş yıl boyunca her zaman bizlerin de yanında olmuş, sorunlarımız dinlemiş ve çözüm aramıştır. Nazilli Belediyespor'un aynı zamanda onursal başkanı olan belediye başkanımız Haluk Alıcık, kulübümüzle yakından ilgilenmiştir. Kendisinin de sporcu bir geçmişi olması sebebi ile sporun ve sporcuların sorunlarını iyi bilen başkanımız, hem Nazilli Belediyespor'a hem de alt yapımıza birçok hizmet sunmuştur" dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden belediye başkanı Alıcık da "Nazilli Belediyespor ilçenin bir değeridir. Takımımıza sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bizler Nazilli Belediyespor galip gelince seviniyor, mağlup olunca üzülüyoruz. Nazilli Belediyespor'a başarılar diliyorum. Ben takımımızın bu sezonda da play-off mücadelesi yapacağına olan inancımı koruyorum" dedi.

Kaynak: AA