Düzyurtspor'da Gol Sıkıntısı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta sahasında Çorum Belediyespor ile golsüz berabere kalan lider Düzyurtspor'da, teknik direktör Ömer Oretakudaş, rakipleri karşısında gol yollarında etkili olamadıklarını söyledi.

Ortakudaş, galibiyet arzusu içerisinde çıkmış oldukları Çorum Belediyespor karşısında kaybettikleri 2 puana üzüldüklerini belirterek, "Hesaplarımızda puan kaybı yaşamak yoktu. Evimizde oynamış olduğumuz bu maçı kazanıp, kötü sonuçlarımıza bir son vermek istiyorduk ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Çok baskılı oynadığımız karşılaşmada golü bulamadık" dedi.

Karşılaşmada oyunun kontrolünün ellerinde olduğunu vurgulayan Ortakudaş, şöyle devam etti:
"Rakibimize üstünlük kurup, karşılaşmayı tek kale oynadık ama bizi sonuca götürecek gol ve golleri bulamadık. Bir gol maçın kırılmasına sebebiyet verecekti. Çok istememize ve baskı kurmamıza rağmen bunu başaramadık. Gol yollarındaki tutukluklarımızı, oyuncuların üzerindeki strese bağlıyorum fakat bunu aşmalıyız. Son haftalara girilirken artan stres, oyuncularımı olumsuz yönde etkiliyor. Çorum Belediyespor beraberliği, rakiplerimizle aramızdaki puan farkını iyice eritti. Zirveden kopmamak adına gerekli tüm önlemlerimizi alacağız."

Kaynak: AA