Bandırmaspor'da İskenderun Demir Çelikspor Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor ile karşılaşacak Bandırmaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'ndeki kulüp tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra 2 gruba ayrılan bordo-beyazlı oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, dayanıklılık koşusu ve dar alanda çift kale maçla sona erdi.
Sakatlıkları bulunan Lokman Akyıldız ve Ali Koçak'ın katılmadığı antrenmanın ardından bir grup öğrenci, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram ederek çiçek verdi.
Çapanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, İskenderun Demir Çelikspor'un tehlikeli bölgeden uzaklaşması için puanlara ihtiyacı olduğunu bildirdi.
Kendilerinin de ikincilik hedefine ulaşabilmeleri için sahadan puan ya da puanlarla ayrılmaları gerektiğini vurgulayan Çapanoğlu, "İskenderun Demir Çelikspor'u yenerek ikincilik iddiamızı sürdürmek istiyoruz. İki takım için de zor bir maç olacak" dedi.

Kart cezalısı Davut Babur'un maç kadrosunda yer alamayacağını ifade eden Çapanoğlu, Lokman Akyıldız ve Ali Koçak'ın ise tedavilerinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: AA