Aydınspor 1923'te, Göztepe Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün sportif direktörü Mesut Toros, hafta sonu sahalarında Göztepe ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Mücadelemizi sahada yaparak 3 puanı alacağımız düşünüyorum" dedi.

Toros, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu saha ve seyircileri önünde oynayacakları Göztepe maçına moralli hazırlandıklarını, takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını söyledi.

İki güzide kulübün maçında sahada ve tribünde güzel görüntüler yaşanmasını dilediklerini belirten Toros, şöyle konuştu:
"Göztepe şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bizim için rahat bir maç olacak. Futbolcularımız maçın özellikle Aydınspor 1923 taraftarı için ne kadar önemli olduğunu biliyor. Mücadelemizi sahada yaparak 3 puanı alacağımız düşünüyorum. Futbolda her üç sonucu kabullenmek erdemliktir. Bu maçta alınacak sonuç iki takım için de dünyanın sonunu getirmeyecek. İyi oynayan kazansın. Taraftarımızdan 90 dakika kendilerine yakışır bir şekilde destek vermelerini istiyoruz. İki kulüp arasında geçmişte yaşananlar orada kalmalı" dedi.

Toros, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan futbolcuların her hafta form düzeylerinin arttığını, kalan maçları da kazanmak için mücadele edeceklerini belirti.
Öte yandan yönetimin, gelecek sezon da yola teknik direktör Mustafa Ceviz ile devam etmek için prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kaynak: AA