Yenimahalle Finali İstiyor

Hentbol Bayanlar Süper Lig Play-off yarı final 2. maçında Yenimahalle Belediyesi, Ardeşen Gençlikspor'u 27-25 mağlup ederek, seride durumu 1-1 yaptı.


Oldukça tempolu geçen karşılaşmada Ardeşen Gençlikspor maçı önde götürmesine rağmen 2. yarı vites yükselten Yenimahalle Belediyesi, kazanmayı bildi. Bu galibiyetle birlikte takım, Play-off finali için 3. ve 4. maça çıkmaya hak kazandı.

KIRAN KIRANA YARI FİNAL MÜCADELESİ
THF Spor Salonu’nda oynanan maça Yeliz, Anca, Lence, Esra, Selma, Duygu ve İlke yedilisi ile başlayan Yenimahalle, mücadelenin ilk yarısı 16-14 geride bitirdi. Ardeşen Gençlikspor’un ataklarını ikinci yarıda etkili savunmasıyla durdurmayı başaran ev sahibi, son 10 dakikaya girilirken skoru lehine çevirmeyi başardı. Özellikle ikinci yarıda oyuncu değişiklikleri ile direncini koruyarak tempoyu arttıran Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, skoru koruyarak maçı 27-25 kazandı. Güçlü pivot Lence savunmadaki performansının yanı sıra 7 sayı atarak takımın Selma ile beraber en çok sayı atan 2 oyuncusundan biri oldu. Arkadaşlarını ateşleyen kaptan Yeliz ise maçı, 4 sayı ile tamamdı

Kaynak: İHA