Trabzonspor Teknik Sorumlusu Mandıralı Açıklaması

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, 3-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçında iyi oynayıp goller bularak net bir skorla galip geldiklerini söyledi.

Mandıralı, yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği ile zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Bu maçtan alnımızın akıyla net bir skorla ayrılmayı başardık. Son 4 maçını kazanan rakibi yendik. Bunun için de mutluyuz" dedi.

Gençlerbirliği karşısında futbolun gerektirdiği her şeyi yapmaya çalışan bir Trabzonspor olduğunu anlatan Mandıralı, şöyle devam etti:
"Zaman zaman açıklar da verdik ama genel olarak daha üstün taraf bizim takımımızdı. Kazanan da bizim takımımızdı. Hep güzel oynayıp pozisyonlara girip gol atamıyorduk. Gençlerbirliği maçında iyi oynayarak goller atıp sonuç aldık. Trabzonspor hep böyle oynamalı, buna yakın veya daha iyi oynamalı. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Bu çalışmalar devam edecek çünkü işimiz çalışmak, üretmek. Arkadaşlarımız Gençlerbirliği karşısında üretti ve kazandı."
Mandıralı, Trabzonspor'un hedefinin her oynadığı maçı kazanmak olduğunu vurgulayarak, "Önümüzde Eskişehirspor ve Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda iki maç var. Bu deplasmanlara kazanmak için çıkacağız. Ona göre hazırlanıyoruz. Rakibi biliyoruz, güçlerini biliyoruz. Kendimizi de biliyoruz. Oyuncular kendini sahada iyi anlattığı zaman Trabzonspor'un yenemeyeceği takım yok. Trabzonspor, bunu her zaman göstermiştir İki maça da öyle bakıyoruz. İki maç kazandığımız zaman istediğimize ulaşacağız ve yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı..
- "Kimseyi kadro dışı bırakmadık"
Mandıralı, geçen hafta İstanbul'da Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora'nın düğününe izinsiz olarak giden oyuncular Henrique ve Colman konusuna da açıklık getirerek, "Biz kimseyi kadro dışı bırakmadık. Disiplinsizlikten dolayı o anda kızdığım oyuncular benim gönlümü kazanacak. Onlar yine bizimle çalışacaklar ama bana ve takım arkadaşlarına kendilerini affettirmeleri lazım" diye konuştu.

Eşinin rahatsızlığı nedeniyle izin alarak Fransa'ya giden Malouda'nın Trabzon'a ne zaman döneceğini bilmediğini söyleyen Mandıralı, şunları kaydetti:
"Malouda bir kimliktir, büyük oyuncudur ama bu yetmiyor, onu sahada göstermek lazım. Bunun canlı örneğini Gençlerbirliği maçında sahada gördük. Bosingwa, olağanüstü özverili sahada oynadı. Malouda'nın Bosingwa gibi kalitesini ortaya koymasını bekliyoruz."

Kaynak: AA