Tahsin Tam Açıklaması

Gaziantepspor Teknik Direktörü Tahsin Tam, takımının keyif veren bir futbol oynadığını söyledi.


Kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Tahsin Tam, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak olan Elazığspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Tam, Kasımpaşa maçında üst düzey bir oyun sergilediklerini belirterek, “Bildiğiniz gibi 2 haftadır takımın başındayım. Oynadığımız oyunun Türk futbol camiasına ve Gaziantep camiasına keyif veren bir futbol olduğunu düşünüyorum. Hak etmediğimiz skorlarla maçları kaybettiğimizi düşünüyorum. Son hafta oynadığımız Kasımpaşa maçında da verdiğimiz mücadele oyun disiplini gerçekten üst seviyedeydi. Oyuncularımız en üst seviyede mücadele ettiler. Kazanmak için tüm benliğimizle hareket ettik. Maalesef kazanamadık. Rakibin karambol pozisyonlardan bulduğu ataklarla tehlikeler oluşturdu. Ama bizim daha net yakaladığımız pozisyonlar var. Bunları golle sonuçlandıramadık. Golle sonuçlandırabilseydik istediğimiz skorla sahadan ayrılabilirdik. Kasımpaşa da iyi bir takım. Son 2 hafta sezonun belki de ritmini en iyi yakaladıkları haftaları oynuyorlar. Zor bir maç olacağının bilincindeydik. Ona göre hazırlanmıştık. Gereken her şeyi de sahada yaptık. Berabere bitirdik” dedi.

"YUKARIDA NERELERE GİDEBİLİRİZ ONA BAKACAĞIZ"
Elazığspor deplasmanına gideceklerini ve zor bir mücadelenin kendilerini beklediğini ifade eden Tam, “Elazığspor da sıkıntılar yaşayan bir takım. Alt sıradalar, doğal olarak çıkış arıyorlar. Bizim orada alacağımız bir galibiyet ligin aşağı yukarı şeklini belirleyecek gibi görünüyor. O düşünceyle hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Kazanmak için gideceğiz. Bu oynadığımız oyunun kalitesini değiştirmeyi, oyunu çirkinleştirmeyi falan asla düşünmüyoruz. Biz böyle oynamaya devam ettiğimizde bunun karşılığını alacağımızı düşünüyoruz. O anlayışla tüm çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah oradan muvaffak olup dönersek, ligin seyri bizim için de değişecek. Alt tarafla bağımızı tamamen koparıp yukarıda nerelere gidebiliriz ona bakacağız. Tüm çalışmalarımız o yönde olacak” diye konuştu.

"YABANCI OYUNCULAR BU AKŞAM GELECEK"
Yurt dışındaki oyuncuların izin konularına da değinen Tahsin Tam, “Yurt dışındaki oyuncular bu akşam geliyorlar. Antrenman programlarını verdik. Onlar çalışıyorlar. Yapacakları son şey bir gün fazladan izin. Oyuncuların kafa ve motivasyon olarak düzelmeleri için onu da bazen silah olarak kullanıyoruz. O tür sıkıntılar maça yansısın istemiyoruz. O yüzden sıkıntılarını anlatıp burada bütün benlikleri ile çalışmaları bizim için daha önemli. O moralle gelmeleri bizim için daha iyi. O yüzden onlara izin verdik. Bu akşam gelecekler” şeklinde konuştu.

"MUHAMMET DEMİR TEDAVİ İÇİN ALMANYA'YA GİTTİ"
Tam, dizindeki problemden dolayı Almanya’ya giden Muhammet Demir’in Türk futbolu adına önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, “Muhammet Demir bugün Almanya’ya gitti. Dünyanın en iyi diz merkezlerinden birisinde. Gerekli kontrolleri yapılıyor. Orada detaylı bir kontrolden geçecek. Neler yapılabilir onun için bakılacak. Muhammet önemli bir oyuncu bizim için. Gaziantep futbolu için çok önemli bir oyuncu, Türk futbolu için çok önemli bir değer. Bir an önce sahalara nasıl döndürebilir ona bakacağız. Kendisi çalışıyor ama bir türlü sağlığını yakalayamadı. Bakalım inşallah bu sefer şifa olur kendisine ve bir an önce aramıza katılır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA