Kırklarelispor Teknik Direktörü Erdem Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, uzun zamandır galibiyete hasret kaldıklarını söyledi.

Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın performansını, maçın sonucuna yansıtamadığını belirtti.

Hafta sonunda Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda karşılaştıkları Aydınspor 1923'e 2-1 mağlup olduklarını anımsatan Erdem, kaybettikleri 3 puan için üzüldüklerini ifade etti.

Takımın kendisini toparlaması gerektiğini dile getiren Erdem, galibiyete ihtiyaçları olduğunu vurguladı. Erdem, motivasyon eksikliği nedeniyle karşılaşmalardan galip ayrılamadıklarını belirterek, şunları anlattı:
"Uzun zamandır galibiyete hasret kaldık. Takımdaki eksiklikler gidişatımızı bozdu. Sezon sonu gelmesi itibariyle de motivasyon eksikliğimiz var. Haftalardır berabere kalarak bir puan da olsa puan alıyorduk. Hedefimiz Aydınspor 1923 maçında puan almak, diğer takımlarla aramızdaki puan farkını açmaktı. Oyuna iyi başlamıştık ancak rakibimiz de çok güçlü ve iyi bir takım."
Erdem, karşılaşmada her şey yolunda giderken devre arasında orta saha futbolcuları Selim Kaya'nın rahatsızlandığını, bunun da orta sahadaki güçlerini düşürdüğünü ifade etti.

Son karşılaşmalarında berabere kalmanın takımları için daha iyi olabileceğini aktaran Erdem, "Bu maçı geride bırakarak önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu haftadan itibaren toparlanacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA