Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Eligül Açıklaması

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Eligül, ''Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, her dalda ve her branşta sporcu yetiştiren bir kurum'' dedi.

Eligül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp çatısı altında, güreş, basketbol, futbol, voleybol başta olmak üzere birçok dalda ücretsiz kurslarının devam ettiğini söyledi.

Özellikle basketbol ve futbol dallarında ciddi başarılarının bulunduğunu belirten Eligül, Çorlu Belediyesi Spor Kulübü basketbol takımının, Çanakkale'de düzenlenen genç erkekler Marmara Bölge Şampiyonasında bölge şampiyonu olduğunu ifade etti.

Takımın, 2-6 Nisan'da gerçekleştirilen müsabakalarda, rakiplerini yenerek finalde grubun lideri Yalova Belediyespor Kulübü ile karşı karşıya geldiğini ve takımı 93-80'lik skorla yendiğini aktaran Eligül, şöyle konuştu:
"Bütün oyuncularımızı tek tek kutluyorum. Basketbol takımımız, aldığı bu başarılı neticenin ardından 23-27 Nisan'da Afyon'da düzenlenecek Anadolu Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Çorlu Belediyesi Spor Kulübü, her dalda ve her branşta sporcu yetiştiren bir kurum. Başarılarımızı da şampiyonalarda gösteriyoruz.''

Kaynak: AA