Aydınspor 1923'te Gürcan Performansıyla Göz Doldurdu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’e devre arasında Alanyaspor A 2 takımından gelen, eksiklerin çok olduğu dönemde forma şansı bulan 19 yaşındaki Gürcan Gözüm, takımının Kırklarelispor deplasmanındaki ikinci golü kaydetti.


Geçtiğimiz haftaki Tarsus İdman Yurdu maçında gole yaklaşan Gürcan, Kırklarelispor maçında attığı golle siyah-beyazlı formayla ilk golünü kaydetti.

Devre arasında Alanyaspor’dan ön libero olarak alınan, Aydınspor 1923’ün 2-1’lik skorla yenildiği deplasmandaki Giresunspor maçından bu yana şans bulan Gürcan, Sarıyer maçında santrafor oynamıştı. Ligde iddiasız konuma gelen Aydınspor 1923’ün son haftalarda parlayan yıldızı olan Gürcan Gözüm, önümüzdeki sezon için siyah-beyazlı kulübe ve taraftarlara umut veriyor.

HOCALARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Kırklarelispor maçına gol attığı için mutlu olduğunu belirten Gürcan, “Aydınspor 1923 forması ile gol bulduğum için mutluyum. Takımın havası ve arkadaşlığı üst düzeyde. Uzun yıllar Aydınspor 1923 forması giymek istiyorum. Beni bugünlere getiren hocalarıma ve forma şansı veren Mustafa hocama teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA