F.Bahçe'den Arena kararı!..

Pazar günü oynanacak derbi mücadelesi öncesi Fenerbahçeli futbolcuların maç öncesi ve sonrası vereceği görüntüler merakla bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de 28. haftanın kritik maçında ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.
Yaklaşık bir haftadır devam eden 'sevinç' polemiğinde son durum ne? Fenerbahçe'de tüm kutlamalar iptal edilmiş durumda.

İşte ayrıntılar...

19:00'da Türk Telekom Arena'da oynanacak maç öncesi ise sarı-lacivertli ekipte divan kurulu başkanı Yüksel Günay'ın vefatı camiayı derin bir şekilde sarsmış durumda.
Hafta içi iki takım ve taraftarları arasında artan gerilim, Galatasaraylı futbolcuların geçmişte Şükrü Saracoğlu'nda şampiyonluğunu ilan ettiği sırada olanlar bazı polemikleri de beraberinde getirdi.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un "Derbide kazanalım, sahanın ortasında saçımı kestireceğim" açıklaması da bu olası kutlama senaryolarını artırdı. F.Bahçeli oyuncuların saha ortasına bayrak dikme, soyunma odasında ezeli rakiplerine ve taraftarlara mesaj niteliğinde sprey boya ile yazı yazacakları öne sürüldü.

Fenerbahçe'de önceki gün hayatını kaybeden divan kurulu başkanı Yüksel Günay'ın vefatı sebebiyle futbolcular ve yöneticilerin kendi aralarında bir karar aldığı, derbide herhangi bir sevinç gösterisi olmayacağı öğrenildi.

Galatasaray Spor Kulübü de Yüksel Günay'a saygı olarak Kalamış Tesisleri'nde bayrakları yarıya indirerek ezeli rakibine "Başınız sağolsun" mesajı verdi.
Derbide hafta içinde artan gerilimin yerini Türk Telekom Arena'da güzel görüntülere bırakacağı, maç sonu iki takım futbolcularının da taraftarların tansiyonunu artıracak bir harekette bulunmamak için özen göstereceği belirtildi.