Gaziantepspor- Kasımpaşa Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor kendi sahasında ağırladığı Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, "Sahaya kazanmak için çıkmıştık. Geçen haftayı unutup galip gelmek istiyorduk. Oyuna iyi de başladık. 1-0 öne geçtik. Ama 2 basit gol yedik. İki taraf da maçı kazanabilirdi. Ama sahada daha çok kazanmayı arzulayan bizdik. Bu yüzden berabere kaldığımız için üzgünüz. Ama önümüzdeki haftalara bakacağız" dedi.

Önemli 1 puan aldıklarını kaydeden Gaziantepspor oyuncusu Binya ise, "Mücadele gücü yüksek bir maçtı. Sahada iki ekip de kazanmak için mücadele etti. 1-0 öne geçtik ve 2-1’i yakaladılar. Daha sonra 2-2 oldu. Bence maçın hakkı beraberlikti. Fakat ikinci yarıda oyun onların tarafına dönebilirdi. Bizim tarafa da dönebilirdi. Fakat önemli bir puan aldık. Önümüzde zor bir maç var onun içip çalışıp 3 puanla dönmek istiyoruz" şekliden konuştu.

Maça 3 puan almak için çıktıklarını kaydeden Gaziantepspor oyuncusu Bekir Ozan Has, “Zor bir maçtı. Geçen hafta şansız bir şekilde bir puan kaybettik. Bugün 3 puan için çıkmıştık. Maçta öne de geçtik. İki duran topla 2-1 mağlup duruma düştük. Ama tekrar beraberliği sağladık. İkinci yarı kazanabilirdik de kaybedebilirdik de ama gerçekten takım arkadaşlarımı kutluyorum, iyi mücadele ettiler. İzleyenlere umarım keyifli bir maç izletmişizdir” ifadelerini kullandı.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Skordan memnun olmadıklarını belirten Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, şunları kaydetti:
“Beklediğimiz yüzde 100 maç olsa seyretmişliğim gibi öyle bir maç oldu. Sanki bu maçı oynamıştım eskiden. Ama şunu da söyleyeyim kazanmıştım yani oynarken. Şimdi bugün kazanamadık. Çok çalıştığımız bir maç oldu. Yapamadık. Maçta 2 gol atarak birkaç tane net pozisyon buluk. Son vuruş olsun, son pas olsun yapamadık. Üzgünüm.”
Kasımpaşa oyuncusu Alparslan ise maç sonu değerlendirmesinde, “Bildiğiniz gibi Gaziantepspor takımı zor bir takım, iyi mücadele eden bir takım. İlk yarım saat her şey olabilirdi. Biz birkaç gol atabilirdik, onlar atabilirdi. Ama 2-1 öne geçtik. Maalesef 2-2 oldu ve bizim için kötü bir skor” dedi.

Rakiplerine çok kolay pozisyonlar verdiklerini ifade eden Kasımpaşa oyuncusu Sanharıb Büyüksal, "Aslında bu maçı kolay kazanmamız gerekiyordu. Maalesef aynı zamanda kolay bir gol yedik. Çok kolay pozisyonlar verdik. Ama bana göre maçın kontrolü bizdeydi. Gaziantepspor bayağı uzun toplarla oynadı. Maçın sonunda iki takım da kazanmak istediği bir maç sonu oldu. Sonuç olarak beraber kaldık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA