Potada Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde, deplasmanda Royal Halı Gaziantep'i 73-68 yenen Trabzonspor Medical Park'ta, başantrenör Hakan Demir, "Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, EuroChallange Kupası Dörtlü Finali'nde üçüncülüğü elde eden Royal Halı Gaziantep'i tebrik etti.
Rakiplerinin ilk maçta kendilerini yendiğini ve bu mağlubiyet sonrasında hedefleri doğrultusunda büyük yara aldıklarını anımsatan Demir, şunları söyledi:
"Trabzonspor büyük bir kulüp, büyük bir camia. Sezon bitmeden bizim için hiçbir şey bitmez. Esas olan hedefler. Trabzonspor forması üzerimizde olduğu sürece her maçı kazanmak için sahaya çıkmak zorundayız. Avrupa'ya katılma, ligi üst sıralarda bitirme hedeflerimiz var. Bu doğrultuda çalışmalara ve mücadelemize devam ediyoruz."
Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlayan Demir, "Güçlü bir rakibe karşı gerçekten mükemmel bir oyun ortaya koydular. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde bir maç daha kaldı. Onu da kazanıp, sezonu bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

-Royal Halı Gaziantep cephesi -
Gaziantep ekibinin başantrenörü Jurij Zdovc ise EuroChallenge Kupası Dörtlü Finalleri'nden yeni geldikleri için hem duygusal hem de fiziksel anlamda yorgunluk yaşadıklarını dile getirdi.
Trabzonspor Medical Park'ın kazanmaya geldiğini ifade eden Zdovc, şöyle konuştu:
"Bize karşı çok fiziksel oynadılar ve biz de bu fiziksel oyunda iyi değildik. Maçın içinde olmadığımızın bir kanıtı ise kaçırdığımız boş şutlardı. Oyuncularım hakkında şikayet edecek bir şeyim yok. Denedik, mücadele ettik, fakat bir şekilde ritmi bulamadık. Skorda üstünlük yakaladığımız anda bile hemen iki, üç basit hata yapıp veya rahatlayıp onların gelmesini bekledik. Çok hayal kırıklığına uğradım. İki maçımız daha var. Bunları kazanmak için her şeyi yapmamız gerekiyor."

Kaynak: AA